Piimävelli

Keitetään vedessä rusinat ja puuroriisi kypsiksi.

Lisätään piimä-jauho-liemi ja sokeri sekä siirappi.

Jauhon saettua otetaan pois hellalta.

Maustetaan suolalla ja lisätään leipäjuusto mielusan kokoisina nokareina.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, leipäjuusto, rasvaa 17-23 % 120g368kcal32.8g3g25.2g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g67kcal2g13.6g0.2g0.7g
Siirappi 42g127kcal0g31.1g0g0g
Sokeri 26g104kcal0g25.5g0g0g
Piimä, (Milbona), annos 100g180g58kcal5.9g8.1g0g0g
Rusina 24g70kcal0.7g14.4g0.1g2.3g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 26g87kcal1.5g19.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1672g1760kcal85.8g230g51.4g7.2g
Valittu annoskoko836g880kcal42.9g115g25.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna418g440kcal21.5g57.5g12.9g1.8g
Arvot/100g100g105kcal5.1g13.8g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84428