Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino219g765kcal28.4g146.5g5.5g13.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 175g561kcal46.8g0g41.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g341g143kcal5.5g29.3g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 72g103kcal9g0.2g7.4g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)30g36kcal0.9g1.2g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1673g3215kcal181.2g354.4g116.2g26.2g
Valittu annoskoko836g1608kcal90.6g177.2g58.1g13.1g
Annoskoko puolitettuna418g804kcal45.3g88.6g29.1g6.6g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.2g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511