Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)1373g4804kcal219.6g878.4g35.7g82.4g
Paistijauheliha, snellman1996g3394kcal239.6g0g199.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3494g1592kcal104.8g167.7g52.4g0g
Kananmuna, keitetty 824g1175kcal102.9g2.5g84.4g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 150g1324kcal0g0g149.7g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g499g1797kcal139.7g9.5g129.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16720g28172kcal1613.2g2116.2g1303.2g164.8g
Valittu annoskoko8360g14086kcal806.6g1058.1g651.6g82.4g
Annoskoko puolitettuna4180g7043kcal403.3g529.1g325.8g41.2g
Arvot/100g100g169kcal9.6g12.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333334