Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 50g15kcal1.8g0.5g0.4g1.1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 500g869kcal88.1g0g57.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl667g2268kcal13.3g20g233.4g0g
Kalaliemikuutio 73g224kcal7.3g24.9g10.3g0.8g
Vesi3335g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)334g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Peruna, vanha, kuorittu 3335g2539kcal62.7g516.9g6.7g33.3g
Oivariini, juokseva, rasvaseos67g480kcal0.3g0.3g53.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16720g12968kcal355.6g1157.2g725.4g81.8g
Valittu annoskoko8360g6484kcal177.8g578.6g362.7g40.9g
Annoskoko puolitettuna4180g3242kcal88.9g289.3g181.4g20.5g
Arvot/100g100g78kcal2.1g6.9g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81542