Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 1840g465kcal9.2g77.3g3.7g35g
Nauris 1360g373kcal13.6g57.1g4.1g25.8g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Kesäkurpitsa zucchini 2800g505kcal15.7g70g11.2g19.6g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 480g1436kcal86.4g5.8g120g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1200g1512kcal132g3.6g108g0g
Vehnäjauho puolikarkea 200g686kcal20.4g140g2.4g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16720g10214kcal567g753.6g500.8g191.2g
Valittu annoskoko8360g5107kcal283.5g376.8g250.4g95.6g
Annoskoko puolitettuna4180g2553kcal141.8g188.4g125.2g47.8g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.5g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87713