Marmeladin tomaattikeitto

Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marmeladi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g240g55kcal3.4g8.2g1g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g24g23kcal1g4.1g0g1.2g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Chili paprika punainen5.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Soijakastike 11g6.5kcal0.6g1g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g9g15kcal1.6g1.9g0.1g0.1g
Basilika, tuore3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 481g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1674g259kcal15.2g42.4g2.4g4.8g
Valittu annoskoko837g129kcal7.6g21.2g1.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna419g65kcal3.8g10.6g0.6g1.2g
Arvot/100g100g16kcal0.9g2.5g0.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465941