Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse91g670kcal0g0g74.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 235g807kcal24g164.7g2.8g8.2g
Leivinjauhe 4.5g7.9kcal0.2g1.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 100g142kcal12.4g0.3g10.2g0g
Vesi91g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 154g624kcal0g153.7g0g0g
Mustikka metsä- 163g72kcal0.8g10.4g1g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1674g4646kcal74.8g661.6g176.4g27.2g
Valittu annoskoko837g2323kcal37.4g330.8g88.2g13.6g
Annoskoko puolitettuna419g1161kcal18.7g165.4g44.1g6.8g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644