Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy272g1439kcal21.4g86.9g114g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen57g407kcal0.6g0.6g45.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g113g679kcal23.8g7.5g61.1g0g
Kananmuna kuoreton 396g565kcal49.5g1.2g40.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1674g6178kcal190.6g192.4g521.8g0g
Valittu annoskoko837g3089kcal95.3g96.2g260.9g0g
Annoskoko puolitettuna419g1545kcal47.7g48.1g130.5g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478