Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g26g89kcal1.5g19.4g0.4g0.5g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 300g115kcal3g20.7g0.6g7.5g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha120g199kcal22.8g0g12g0g
Basilika, tuore 3g0.8kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)150g69kcal4.8g7.2g2.3g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss23g75kcal5g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1674g1208kcal83.4g97.6g50.2g17g
Valittu annoskoko837g604kcal41.7g48.8g25.1g8.5g
Annoskoko puolitettuna419g302kcal20.9g24.4g12.6g4.3g
Arvot/100g100g72kcal5g5.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309796