Kikherne-linssi curry

Liota linssejä tunti.

Ota iso kattila.

Paista silputtu sipuli öljyssä.

Lisää mausteet, valkosipuli ja pilkottu porkkana.

Lisää tomaattimurska, kikherneet, linssi, hunaja ja mantelimaito.

Keitä miedolla lämmöllä 40 min. Lisää kukkakaali ja herneet.

Keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 372 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 3.4g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g29g8.2kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Tomaattimurska 169g50kcal0.9g8.9g0.3g3.2g
Mantelimaito, itsetehty (Itse tehty), annos 100g169g84kcal2.5g3.4g6.7g3.4g
Hunaja 6.7g22kcal0g5.5g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 113g150kcal9.5g19.8g2.2g5.6g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 56g179kcal13.7g25.7g1.1g5g
Herne 45g31kcal2.3g4.2g0.2g1.4g
Kukkakaali 113g27kcal2g2.5g0.3g2.6g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1674g1295kcal63g145.6g42g44.4g
Valittu annoskoko837g648kcal31.5g72.8g21g22.2g
Annoskoko puolitettuna418g324kcal15.8g36.4g10.5g11.1g
Arvot/100g100g77kcal3.8g8.7g2.5g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381982