Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha263g437kcal50g0g26.3g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g1.9g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g2.6g1.2kcal0g0.2g0g0g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g376g267kcal6g60.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1674g1447kcal114.4g126.8g53.8g1.4g
Valittu annoskoko837g724kcal57.2g63.4g26.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna419g362kcal28.6g31.7g13.5g0.4g
Arvot/100g100g87kcal6.8g7.6g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444673