Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4503g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 3002g981kcal18.6g166.9g6g76.6g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl45g405kcal0g0g45g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1.1g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g45g54kcal1.1g2.7g4.1g0.7g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g600g721kcal19.2g27g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16752g4609kcal88g449.6g231.6g162g
Valittu annoskoko8376g2305kcal44g224.8g115.8g81g
Annoskoko puolitettuna4188g1152kcal22g112.4g57.9g40.5g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.7g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278011