Parmesaani-valkosipulirullat

TAIKINA:
1/2 pkt hiivaa (25g)
1,25 dl haaleaa vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja

Liota hiiva haaleaan veteen.

Lisää öljy suola ja jauhot vähitellen.

Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

Kohota huoneenlämmössä 15-20 min.

TÄYTE:
3 valkosipulin kynttä
1 dl parmesaaniraastetta
1rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus chili- tai cayennepippuria
(2 rkl öljyä)

Puserra valkosipuli pieneen kulhoon.

Lisää juusto, basilika, timjami ja pippuri (sekä öljy)

Kauli taikinasta noin 20 x 40 cm:n kokoinen levy.

Sirottele täyte taikinan pinnalle ja kääri levy rullalle.

Viipaloi rulla 20 palaksi ja nosta pellille.

Pelti 225 asteiseen uunin keskiosaan ja 8-10 minuutin kuluttua herkulliset rullat ovat valmiita.

Syö heti...

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Temobox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 400g298kcal52.5g4.4g1.6g27.6g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Öljy480g4320kcal0g0g480g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3640g12490kcal370.9g2548g43.7g127.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g192g200kcal15.2g31.3g1.2g3.8g
Parmesaaniraaste, Tesco1600g6240kcal528g0g454.4g0g
Basilika, kuivattu 24g61kcal3.5g4.9g1g9.7g
Timjami 8g23kcal0.7g2.2g0.6g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16768g47262kcal1941.6g5181.6g1965g343g
Valittu annoskoko8384g23631kcal970.8g2590.8g982.5g171.5g
Annoskoko puolitettuna4192g11816kcal485.4g1295.4g491.3g85.8g
Arvot/100g100g282kcal11.6g30.9g11.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141906