Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4800g7968kcal912g0g480g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1600g2117kcal42.1g51.2g192g0g
Kananmuna kuorineen punnittu544g685kcal59.8g1.6g49g0g
Tomaattipyree, Pirkka240g197kcal8.2g45.6g2.4g2.4g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 40g112kcal4.4g15.3g1.3g10.6g
Kaurahiutale 320g1197kcal46.4g182.4g23.4g32g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16768g24984kcal2166.6g669g1499.4g117.2g
Valittu annoskoko8384g12492kcal1083.3g334.5g749.7g58.6g
Annoskoko puolitettuna4192g6246kcal541.7g167.3g374.9g29.3g
Arvot/100g100g149kcal12.9g4g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227897