Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4800g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g800g480kcal12g104g0.8g7.2g
Porkkana 640g209kcal4g35.6g1.3g16.3g
Sipuli (kuorittu)176g48kcal2.3g8.4g0.4g3g
Tomaattimurska (Euro shopper)1280g384kcal12.8g51.2g5.1g2.6g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 640g1417kcal112g0g108.8g0g
Basilika, tuore16g6.4kcal0.5g0.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16768g5089kcal287.2g400g233g59.4g
Valittu annoskoko8384g2544kcal143.6g200g116.5g29.7g
Annoskoko puolitettuna4192g1272kcal71.8g100g58.3g14.9g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317954