Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g1522g5327kcal197.9g958.8g50.2g135.5g
Sipuli (kuorittu)587g159kcal7.6g28.2g1.2g10g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 2136g4071kcal427.2g7.5g260.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1335g241kcal7.5g33.4g5.3g9.3g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti267g748kcal9.1g15g72.1g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)347g434kcal11.5g12.8g34.7g0g
Tomaattimurska 2136g628kcal12g113.2g4.3g40.6g
Oliiviöljy 53g472kcal0g0g53.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16768g24158kcal1345.6g2337.8g963.6g390.8g
Valittu annoskoko8384g12079kcal672.8g1168.9g481.8g195.4g
Annoskoko puolitettuna4192g6039kcal336.4g584.5g240.9g97.7g
Arvot/100g100g144kcal8g13.9g5.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=455124