Tomaattinen katkarapukeitto

Kiehauta vesi.

Lisää kalaliemikuutio.

Lisää vihannekset ja paseerattu tomaatti.

Lisää tilli ja suolaa mielen mukaan.

Keitä kasvisten ohjeen mukaan.

Lisää katkaravut lopuksi ja kiehauta hetki ettei katkikset sitkisty.

Todella nopea, jos tekee suoraan pakastevihanneksista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 466 grammaa

Keranele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka450g121kcal8.5g18.9g0.9g10.8g
Katkarapu 900g615kcal129.9g0g9.9g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g1124g461kcal15.7g91.1g3.4g0g
Vesi4498g0kcal0g0g0g0g
Passata di pomodoro, paseerattu tomaatti, lidl (Campo largo), annos 250g1349g337kcal21.6g56.7g2.7g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g45g99kcal7.6g7.6g4g0.2g
Tilli, tuore 23g6.7kcal0.8g0.2g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16776g3281kcal368.2g349g42.2g23g
Valittu annoskoko8388g1641kcal184.1g174.5g21.1g11.5g
Annoskoko puolitettuna4194g820kcal92.1g87.3g10.6g5.8g
Arvot/100g100g20kcal2.2g2.1g0.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207167