Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 122g1075kcal0g0g121.6g0g
Sipuli (kuorittu)901g243kcal11.7g43.2g1.8g15.3g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)3602g901kcal36g198.1g0g50.4g
Vesi1801g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 135g146kcal10.7g22g0.8g2.8g
Basilika, kuivattu 14g34kcal1.9g2.8g0.5g5.5g
Mustapippuri 14g38kcal1.5g5.2g0.4g3.6g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 1801g3015kcal499.6g0.2g111.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16776g10905kcal1122.8g543g473.6g155.2g
Valittu annoskoko8388g5452kcal561.4g271.5g236.8g77.6g
Annoskoko puolitettuna4194g2726kcal280.7g135.8g118.4g38.8g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.2g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298802