Kaura-omenapaistos

KAURA-OMENAPAISTOS

500 g omenoita
1 tl kanelia
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
6 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g4000g1360kcal8g284g12g72g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)1920g7104kcal268.8g1056g153.6g211.2g
Sokeri 800g3247kcal0g799.2g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 1600g8521kcal5.3g5.6g960g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g40g146kcal1.4g31.8g1.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16784g41012kcal567g4416.6g2254g566.4g
Valittu annoskoko8392g20506kcal283.5g2208.3g1127g283.2g
Annoskoko puolitettuna4196g10253kcal141.8g1104.2g563.5g141.6g
Arvot/100g100g244kcal3.4g26.3g13.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131803