Sipulipihvit

Leikkaa fileestä ohuita pihvejä.

Nuiji ne kevyesti nuijalla tai nyrkillä.

Mausta pihvit molemmin puolin sinapilla, suolalla ja pippurilla.

Kuumenna rasva öljyseos ja paista pihvit molemmilta puolilta noin kolme minuuttia.

Nosta pivit lomittain vuokaan.

Huuhtele pannu lihaliemellä ja kaada lihojen päälle vuokaan.

Pane vuoka 175 asteiseen uuniin.

Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi ja paista pienessä tilkassa öljyä pannulla.

Lisää pannulle sokeria väriä ja makua antamaan.

Nosta sipulit kasoiksi pihvien päälle.

Kostuta pihvejä ja sipuleita samalla vuoassa olevalla liemellä.

Hauduta vielä 15 minuuttia.

Tarjoile pihvit sinappimuusin ja esimerkiksi ruusukaali-pekonipaistoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g5800g7250kcal1218g0g261g0g
Sinappi 200g263kcal8.8g28.2g12g3.4g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Rypsiöljy 104g920kcal0g0g104g0g
Sipuli (kuorittu)2008g542kcal26.1g96.4g4g34.1g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Sokeri 96g390kcal0g95.9g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala48g134kcal9.6g2.4g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16784g19795kcal2528.4g458g862.2g83.4g
Valittu annoskoko8392g9897kcal1264.2g229g431.1g41.7g
Annoskoko puolitettuna4196g4949kcal632.1g114.5g215.6g20.9g
Arvot/100g100g118kcal15.1g2.7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148102