Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g7840g10584kcal1332.8g164.6g533.1g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g176g676kcal42.2g0g58.1g0g
Rypsiöljy 224g1981kcal0g0g224g0g
Mineraalisuola keskiarvo 112g1.4kcal0.3g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g40g1.2kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16784g26487kcal2750.6g329.2g1631.2g0g
Valittu annoskoko8392g13243kcal1375.3g164.6g815.6g0g
Annoskoko puolitettuna4196g6622kcal687.7g82.3g407.8g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422679