Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 20g2.6kcal0.2g0.2g0g0.2g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 12g16kcal0.3g2.8g0.3g0.4g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g6.7g2.2kcal0.3g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen17g4.3kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Kurkku 18g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 6.7g25kcal1.5g0g2.1g0g
Auringonkukkaöljy 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g1.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g144kcal5.2g8.8g9.6g2.2g
Valittu annoskoko84g72kcal2.6g4.4g4.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna42g36kcal1.3g2.2g2.4g0.6g
Arvot/100g100g86kcal3.1g5.2g5.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381