Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.3g0.5g1.4g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 6.2g44kcal0g0g5g0g
Kananmuna kuoreton 6.8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa3.1g9kcal0.7g0g0.7g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g25g13kcal0.7g1g0.6g0g
Ruohosipuli, tuore1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g433kcal12.8g59.4g15g2.8g
Valittu annoskoko84g217kcal6.4g29.7g7.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna42g108kcal3.2g14.9g3.8g0.7g
Arvot/100g100g259kcal7.6g35.4g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84238