Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g15g19kcal0.6g0.8g1.5g0g
Auringonkukansiemen 13g74kcal2.9g1.6g6.2g0.8g
Seesaminsiemen, kuorineen 7.5g51kcal2g0.5g4.4g0.9g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale6.3g3.8kcal0.6g0.3g0g4.6g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g7.5g36kcal1.8g2.5g2.2g2.1g
Fiber husk (1rkl=10g)1.3g0.1kcal0g0g0g1.1g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g2.5g9kcal0.4g1.1g0.6g0.3g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki17g9kcal1.4g0.8g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g449kcal23g16.2g32.6g19.6g
Valittu annoskoko84g224kcal11.5g8.1g16.3g9.8g
Annoskoko puolitettuna42g112kcal5.8g4.1g8.2g4.9g
Arvot/100g100g266kcal13.7g9.6g19.4g11.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339415