Suklaarusina-kaurakeksit

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ja rahkaan ohjeen järjestyksessä.

Sekoita maitoon 1 tl soodaa ja lisää lopuksi taikinaan.

Maustaa voit taikinaa oman mielen mukaan vaniljalla, kanelilla, mintulla tai käyttää esim.

kuivattuja marjoja jne.
Lusikoi pellille pieniä nokareita ja painele ne tasaisiksi.

Paista 200 asteessa n. 10 min.
Lisänä toimii erinomaisesti maustamaton tuorejuustonokare!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g14g8.2kcal1.4g0.6g0g0g
Margariini, flora kevyt 40 3.4g13kcal0g0.2g1.4g0g
Sokeri 12g47kcal0g11.5g0g0g
Suklaarusina (Panda), annos 100g11g47kcal0.5g7.2g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.8g30kcal0.9g6.2g0.1g0.3g
Kaurahiutale 25g92kcal3.5g13.9g1.8g2.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen10g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g489kcal13.2g82.4g10g5.4g
Valittu annoskoko84g245kcal6.6g41.2g5g2.7g
Annoskoko puolitettuna42g122kcal3.3g20.6g2.5g1.4g
Arvot/100g100g291kcal7.8g49g5.9g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337333