Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt62g29kcal2g3g0.9g0g
Mannasuurimo tumma 6.2g19kcal0.6g3.7g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 6.8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g3g12kcal0g3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai4.1g14kcal0.5g2.9g0.1g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1g3.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g181kcal8.2g26.4g4.6g1.4g
Valittu annoskoko84g91kcal4.1g13.2g2.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna42g45kcal2.1g6.6g1.2g0.4g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888