Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl17g57kcal0.3g0.5g5.8g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g17g42kcal1g0.5g4g0g
Maitorahka, Valio, 0,317g11kcal1.8g0.7g0g0g
Mango (tuore)17g11kcal0.1g2.5g0g0.3g
Mansikka 17g7.7kcal0.1g1.4g0g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g264kcal6.6g12.8g19.6g1.2g
Valittu annoskoko84g132kcal3.3g6.4g9.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna42g66kcal1.7g3.2g4.9g0.3g
Arvot/100g100g157kcal3.9g7.6g11.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117758