Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 5.3g12kcal0.8g0g0.9g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g26g31kcal4.5g0.3g1.2g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 19g8kcal0.1g0.8g0g0g
Lanttu 7.5g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruusukaali 9g2.3kcal0.1g0.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Paprika punainen 7.5g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g120kcal11.6g5g4.2g1.2g
Valittu annoskoko84g60kcal5.8g2.5g2.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna42g30kcal2.9g1.3g1.1g0.3g
Arvot/100g100g72kcal6.9g3g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142959