Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 11g2.5kcal0.2g0.3g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 3.5g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Lohipakaste PIRKKA44g79kcal8.7g0g4.8g0g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 3.1g22kcal0g0g2.4g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 11g3.7kcal0.3g0.5g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl11g9kcal0.2g0.5g0.8g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g260kcal19.8g8.2g16g1g
Valittu annoskoko84g130kcal9.9g4.1g8g0.5g
Annoskoko puolitettuna42g65kcal5g2.1g4g0.3g
Arvot/100g100g155kcal11.8g4.9g9.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188124