Jauheliha-kesäkurpitsavuoka (suhtkarppi)

Laita uuni kuumenemaan 200c:n.

Kypsennä ja mausta oman mielen mukaan jauheliha.

Viipaloi kesäkurpitsat.

Raasta juustoa /käytä juustoraastetta (tässä kalorit laskettu Valion arkijuustolla)
Voitele uunivuoka (käytetty ohjeessa 1 rkl ruokaöljyä)
Lado vuorotellen kerroksittain kesäkurpisaa, jauhelihaa, ja juustoraastetta.

Paista 200c uunissa n.40min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1792 grammaa

Anish
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 34g6.2kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Arkijuusto, Valio [330kcal]7g23kcal1.9g0g1.7g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g23g5.9kcal0.4g1.1g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g144kcal12.2g4g8.8g0.4g
Valittu annoskoko84g72kcal6.1g2g4.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna42g36kcal3.1g1g2.2g0.1g
Arvot/100g100g86kcal7.3g2.4g5.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188475