Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]16g20kcal2g0.3g1.1g0g
Pesto (Pirkka)2.2g13kcal0.1g0.1g1.3g0.1g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g26g59kcal2g11.2g0.7g3.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 11g30kcal0.2g0.3g3.1g0g
Mozzarella, Euroshopper11g27kcal2g0.2g2.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen18g3.5kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g305kcal12.8g25.6g16.8g6.8g
Valittu annoskoko84g153kcal6.4g12.8g8.4g3.4g
Annoskoko puolitettuna42g76kcal3.2g6.4g4.2g1.7g
Arvot/100g100g182kcal7.6g15.2g10g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239983