Suklaamousse (mascarpone) (karppi)

Ainekset vain kipossa sekaisin (suklaa raastaen).

Makeus ja kaakao kannattaa tsekata oman maun mukaan.

Alkuperäisessä ohjeessa oli kerman tilalla kookosmaitoa (2dl).

(ekassa satsissa; 4 annosta:
mascarpone: 250g
kermaa: 170g
kaakao: 6g
Mak. aine: 2g
fazer thin dark: 5g)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone Santa Lucia (Galbani), annos 250g45g185kcal2.2g2.2g18.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 38g124kcal0.8g1.1g13.1g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.8g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0.2g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g630kcal6.2g8.2g64g0.4g
Valittu annoskoko84g315kcal3.1g4.1g32g0.2g
Annoskoko puolitettuna42g158kcal1.6g2.1g16g0.1g
Arvot/100g100g375kcal3.7g4.9g38g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264328