Kana-pesto-pasta

Keitä pasta

Ruskista kananpojan maustamattomat suikaleet oliiviöljyssä.

Paista silputtu sipuli, suikaloitu paprika kanasuikaleiden ohessa, lopussa lisää jäiset herneet, lisää pasta ja sekoita pesto joukkoon.

Mausta pippurilla ja haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)33g37kcal7.7g0g0.7g0g
Paprika keskiarvo 5g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Herne 7.1g4.9kcal0.4g0.7g0g0.2g
Oliiviöljy 0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Pesto, punainen Eldorado8.4g41kcal0.5g1g4g0g
Täysjyväpasta keittämätön (Pirkka), annos 75g21g69kcal2.5g14.2g0.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g327kcal22.4g33g11.8g3.6g
Valittu annoskoko84g163kcal11.2g16.5g5.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna42g82kcal5.6g8.3g3g0.9g
Arvot/100g100g194kcal13.3g19.6g7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275615