UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 12523g52kcal2g1.6g4.3g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 26g20kcal0.5g4g0.1g0.3g
Porkkana 6.1g2kcal0g0.3g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g5.6g46kcal0g0g5.1g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 12g4.5kcal0g0.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g255kcal5.2g14.6g19g2g
Valittu annoskoko84g128kcal2.6g7.3g9.5g1g
Annoskoko puolitettuna42g64kcal1.3g3.7g4.8g0.5g
Arvot/100g100g152kcal3.1g8.7g11.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299236