Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g17g42kcal1g0.5g4g0g
Maitorahka (Pirkka)21g14kcal2.5g0.8g0.1g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g33g113kcal1g1g11.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Liivate 1.7g5.8kcal1.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g413kcal11.8g19.8g31.4g0g
Valittu annoskoko84g206kcal5.9g9.9g15.7g0g
Annoskoko puolitettuna42g103kcal3g5g7.9g0g
Arvot/100g100g245kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345091