Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)11g14kcal1.2g0g1g0g
Sokeri 19g76kcal0g18.6g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen6.6g47kcal0.1g0.1g5.3g0g
Kerma, ruoka 15% Flora3.3g4.9kcal0.1g0.1g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g60kcal1.8g12.2g0.2g0.6g
Raparperi 13g4.4kcal0.1g0.7g0g0.2g
Fariinisokeri3.1g12kcal0g3.1g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)11g21kcal0.5g1.7g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g478kcal7.6g73g16.6g1.6g
Valittu annoskoko84g239kcal3.8g36.5g8.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna42g120kcal1.9g18.3g4.2g0.4g
Arvot/100g100g285kcal4.5g43.5g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365594