Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8.3g12kcal1g0g0.9g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 5.3g19kcal0.6g3.7g0.1g0.2g
Grahamjauho 4.2g14kcal0.4g2.5g0.1g0.4g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g15g92kcal2.8g0.8g8.2g2g
Banaani, kuorittu 28g25kcal0.3g5.2g0.1g0.5g
Leivinjauhe 0.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Ruokasooda 0.4g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 7.6g55kcal0.1g0g6.1g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g7.6g28kcal0g7.3g0g0g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g544kcal10.4g52.6g31g6.2g
Valittu annoskoko84g272kcal5.2g26.3g15.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna42g136kcal2.6g13.2g7.8g1.6g
Arvot/100g100g323kcal6.2g31.2g18.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387844