Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 50g56kcal10.6g0g1.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Porkkana 6.5g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Punaviini 7.5g5.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g0.8g0.8kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.4g1kcal0g0.1g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g148kcal21.8g4.6g3.2g1g
Valittu annoskoko84g74kcal10.9g2.3g1.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna42g37kcal5.5g1.2g0.8g0.3g
Arvot/100g100g88kcal13g2.7g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75890