Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g22g13kcal0.3g2.9g0g0.2g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g8.8g9kcal1.1g0.3g0.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä5.5g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g57kcal3g7.2g1.6g0.8g
Valittu annoskoko84g29kcal1.5g3.6g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna42g14kcal0.8g1.8g0.4g0.2g
Arvot/100g100g34kcal1.8g4.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113397