Karppaus(Broileri)gratiini

Paista broileri paistinpannulla ja mausta mielesi mukaan.

Voitele vuoka oljyllä ja lisää kaalit sekä broileri.

Sekoita kerma ja Bonjour keskenään ja lisää joukkoon.

Paista 200 asteessa 40 minuuttia, lisää juustoraaste ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Jicka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 20g4.7kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Parsakaali brokkoli 20g6.9kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Broileri rintafile,maustamaton20g20kcal4.5g0g0.2g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%10g13kcal0.3g0.2g1.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl7.8g27kcal0.2g0.2g2.7g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g7.8g28kcal2.2g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g199kcal17g2.6g12.8g1.8g
Valittu annoskoko84g99kcal8.5g1.3g6.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna42g50kcal4.3g0.7g3.2g0.5g
Arvot/100g100g118kcal10.1g1.5g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226874