Uunimakkara hapankaalipedillä

Silppua pekoni ja paista sitä hieman pannulla, niin että suurimmat rasvat erottuvat ja pekonista tulee rapsakkaa.

Laita uunivuokaan liotettu hapankaali, pekonit, herneet, ripaus suolaa ja pippuria sekä kerma.

Sekoita ainekset.

Tee makkaran päälle viiltoja ja upota makkara osittain hapankaalipetiin.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 20 min. Kypsennyksen loppuvaiheessa sipaise makkaroiden päälle hieman sinappia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 31g8.8kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g16g8.3kcal0.9g0.8g0.2g0g
Pekoni, paistettu 5.9g30kcal1g0g3g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 0g0kcal0g0g0g0g
Lenkki, kevyt sininen HK31g53kcal3.1g3.1g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g201kcal10.6g10.4g12.8g1.2g
Valittu annoskoko84g101kcal5.3g5.2g6.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna42g50kcal2.7g2.6g3.2g0.3g
Arvot/100g100g120kcal6.3g6.2g7.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=403174