Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt35g16kcal1.1g1.7g0.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)7g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%7g11kcal0.2g0.2g1.1g0g
Tonnikala öljyssä 11g20kcal2.9g0g1g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g7g4.9kcal0.8g0.2g0.1g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli7g21kcal0.3g0.3g2.1g0g
Tilli tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g238kcal14g17.6g12.2g0.6g
Valittu annoskoko84g119kcal7g8.8g6.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna42g60kcal3.5g4.4g3.1g0.2g
Arvot/100g100g142kcal8.3g10.5g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361689