Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.4g3g0g0.2g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)19g30kcal3.6g0g1.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 0.7g0.9kcal0g0.1g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g14g4.8kcal0g1g0g0.3g
Hunaja 0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Persilja4.7g0.6kcal0.1g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g111kcal8.2g10.4g3.6g1.8g
Valittu annoskoko84g56kcal4.1g5.2g1.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna42g28kcal2.1g2.6g0.9g0.5g
Arvot/100g100g66kcal4.9g6.2g2.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299129