Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 14g99kcal0.2g0.1g11.1g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g18g60kcal1.5g12.6g0.2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g6.2g38kcal1.5g0.4g3.4g0g
Leivinjauhe 1.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)16g22kcal1.2g0.8g1.6g0g
Appelsiinimehu, 2 dl3.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g589kcal12.2g56g35.2g0g
Valittu annoskoko84g295kcal6.1g28g17.6g0g
Annoskoko puolitettuna42g147kcal3.1g14g8.8g0g
Arvot/100g100g350kcal7.2g33.3g20.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576