Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.7g0g1.4g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto4.4g12kcal0.8g0g1g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g14g5.9kcal0.2g1.2g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.7g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g95kcal7.8g4g5.2g1g
Valittu annoskoko84g48kcal3.9g2g2.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna42g24kcal2g1g1.3g0.3g
Arvot/100g100g57kcal4.6g2.4g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392757