Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu2.1g1.7kcal0g0.4g0g0g
Soijakastike 7.6g4.6kcal0.4g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Fariinisokeri2.1g8.6kcal0g2.1g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g2.1g4kcal0g1g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g4.2g1.5kcal0g0.1g0g0.1g
Kuhafile, raaka56g41kcal9.1g0g0.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g176kcal19.2g9.2g6.4g0.4g
Valittu annoskoko84g88kcal9.6g4.6g3.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna42g44kcal4.8g2.3g1.6g0.1g
Arvot/100g100g104kcal11.4g5.5g3.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118833