Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 28g32kcal5.9g0g0.8g0g
Porkkana 18g5.7kcal0.1g1g0g0.4g
Peruna, uusi 14g11kcal0.2g2.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 14g5.7kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g113kcal12.8g8.2g1.6g1.4g
Valittu annoskoko84g57kcal6.4g4.1g0.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna42g28kcal3.2g2.1g0.4g0.4g
Arvot/100g100g67kcal7.6g4.9g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128706