Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g25g23kcal0.4g1.5g1.6g0.5g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g25g11kcal0.4g1.9g0.3g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g19g22kcal3g0.4g0.9g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g16g17kcal3.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g145kcal14.8g7.6g6.2g1g
Valittu annoskoko84g73kcal7.4g3.8g3.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna42g36kcal3.7g1.9g1.6g0.3g
Arvot/100g100g86kcal8.8g4.5g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961