Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Voi 0.8g6.1kcal0g0g0.7g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 14g50kcal0.3g0.4g5.4g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 19g6.4kcal0.8g0.4g0.1g0.5g
Kukkakaali 26g6.2kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g182kcal7g2.8g15.8g2.2g
Valittu annoskoko84g91kcal3.5g1.4g7.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna42g45kcal1.8g0.7g4g0.6g
Arvot/100g100g108kcal4.1g1.7g9.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149