Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.51g178kcal6.8g34.5g1.2g1.9g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g26g44kcal3.9g0g3.1g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g485kcal21.4g69g13.2g3.8g
Valittu annoskoko84g243kcal10.7g34.5g6.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna42g121kcal5.4g17.3g3.3g1g
Arvot/100g100g287kcal12.7g40.9g7.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148793